Hartverwarmend, Momenten voor Mathis

Ekiden 2014: Lopen voor onze sterretjes

Gisteren was het de jaarlijkse aflossingsmarathon in Brussel en ook dit jaar deden er weer ploegen mee ten voordele van het Berrefonds. In totaal waren er 10 ploegen van 6 die allemaal liepen in naam van kindjes die veel te vroeg gestorven zijn. Dat doet iets met een mens. Ook Wim liep mee, als laatste van 6 in de ploeg voor Mathis. Het was een ontroerende, uitgelaten, soms emotionele maar bovenal ongelooflijk hartverwarmende dag.

Het Berrefonds postte dit berichtje:

Het is weer voorbij… De Ekiden editie van 2014. Iemand sprak me aan en zei: “Wat een prachtige dag vol zon. Het is precies of alle kleintjes hierboven de wolkjes hebben weggeduwd om te kunnen kijken en te supporteren.”

Ik ben er zeker van dat ze trots zijn op alle mama’s, papa’s, broertjes, zusjes, oma’s, opa’s, meters, peters, nonkels, tantes, neefjes, nichtjes, vrienden en alle sympathisanten met een warm hart die hebben gelopen en hebben aangemoedigd!
Het was een prachtige dag gevuld met vriendschap, trots, luidkeels geroep, voldoening en hier en daar een traantje van geluk en ontlading. Wat ik vooral onthoud, is dat er ongelooflijk veel fantastische mensen zijn die goed voor elkaar zorgen! Hartelijk bedankt aan iedereen die erbij was of supporterde van thuis uit.

Hopelijk tot volgend jaar!!!
Christine en Wouter (mama en papa van Berre*) en alle kleintjes die we een warm hart toedragen.

 

Een traantje was er zeker bij. En het is zoals Christine het zegt: heel veel mensen die goed voor elkaar zorgen. BEDANKT Christine en Wouter en heel de organisatie voor alles wat jullie doen. Jullie maken ├ęcht een verschil. Wat ons betreft: zeker en vast tot volgend jaar!!

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

4 comments

  1. mimi - 2 februari 2015 16:43

  2. Elke - 20 oktober 2014 19:50

  3. Ils - 19 oktober 2014 21:59

  4. Christine Vandenhole - 19 oktober 2014 18:22

Geef een reactie