Momenten voor Mathis

Grafje

Het is zover: het ontwerp voor Mathis zijn grafje is eindelijk klaar.

Het heeft best lang geduurd, want zijn eerste verjaardag komt er al bijna aan. De eerste maanden waren we er gewoon niet klaar voor. Nu ja, wanneer ben je dat eigenlijk wel – er komt nooit een moment waarop je ineens “klaar” bent om het grafje van je kind te kiezen. Maar er was dan toch om een moment waarop we het gevoel hadden dat we er mee bezig konden en wilden zijn. We wilden graag iets persoonlijks voor onze kleine jongen. Geen zware, donkere steen op zijn kleine grafje, maar iets wat echt bij hem zou passen. We contacteerden in het voorjaar een grafontwerpster uit Rotterdam.  Een hele lieve, warme vrouw, die haar beroep duidelijk met veel passie uitoefent. We zijn verschillende keren bij haar geweest om te bespreken wat we wel en niet wilden, en hoe we het zagen. Ze was meteen mee, en samen hebben we er echt iets prachtigs van kunnen maken.

We hebben het in karton uitgesneden om een beeld te kunnen krijgen (wat overigens voor een fijne middag zorgde met Finn, die vond de grote doos ge-wel-dig).

Wat het voor ons nog extra bijzonder maakt, is dat de mensen die het dichtst bij Mathis staan, ook hun bijdrage hebben geleverd (wat precies, dat volgt nog). En dat geeft ons een warm gevoel. We zijn enorm blij met wat het geworden is. Het zal nu nog verschillende weken duren voor het klaar is – we zijn erg benieuwd naar het resultaat.

Wordt vervolgd!

6 comments

  1. mimi - 18 juli 2014 11:18

  2. Elke - 12 juli 2014 10:14

  3. Kitty - 11 juli 2014 12:59

  4. Eva - 11 juli 2014 12:19

  5. Valérie - 11 juli 2014 10:56

  6. Sandra - 11 juli 2014 10:55

Geef een reactie