Even stilstaan, Momenten voor Mathis

Jij

Binnen een weekje zou je voor het allereerst naar school gaan, samen met je grote broer en zovele andere kindjes. Zou je het spannend vinden? Ik denk mama alvast wel. Want dat zou toch weer een beetje ‘loslaten’ zijn. Finn zou je handje wel vastgehouden hebben. Misschien doe jij dat nu wel, bij hem? Dat vind ik een fijne gedachte. En ik denk ook stiekem dat het zo is.

Maandag, op jouw verjaardag, is het kijkdag op school. We gaan dan kijken in welke klas jouw broer zal zitten, het komend schooljaar. Misschien kijken we wel eens binnen in de eerste kleuterklasjes, en zien we wie jouw klasgenootjes zouden geweest zijn.

We krabbelen jouw naam regelmatig eens neer, en zetten hem altijd mee op kaartjes. Wat zou het mooi zijn om jouw naam nog eens veel keren te zien staan, neergepend door mensen die jou niet vergeten zijn. De voorbije 2 jaar was dat telkens zo hartverwarmend. Het hoeft deze keer niet creatief te zijn: wie wil, mag jouw naam ergens neerkrabbelen, er een fotootje van maken en het ons bezorgen via dewonderewereldvanmathis@hotmail.com, via facebook of instagram (@ellen_loveandlightphotography). Als je de hashtag #naamcollagevoormathis gebruikt, dan zien we het zeker.

We missen je, lieve schat, meer dan we ooit zullen kunnen uitdrukken. Was je maar bij ons.

1 comment

  1. tante do - 25 augustus 2016 17:34

Geef een reactie