Laat je een berichtje achter?


Mimi 

Hipperdepiep hoera Mathisje 🎈
Vandaag ben jij heel bijzonder jarig schattebout , Proficiat liefste schat ❤️
5 jaar ons oogappeltje waar wij kei fier en heel dankbaar voor zijn .
Meer en meer doe je ons beseffen hoe fijn onze familie wel is samen hand in hand met jou erbij ,
Heerlijk
Kusjes en ballonnen komen eraan hoger en hoger tot bij jou
Mathisje gaat het lukken ze allemaal op te vangen … 😘😘😘🎈🎈🎈🎈🎈

Mimi ❤️


Meter Maggy 

Lieve Mathis*
Afgelopen weekend was weer heel erg bijzonder. Drie Mathis*-teams van het Berrefonds (https://www.berrefonds.be/) liepen vol enthousiasme mee tijdens de mini-ekiden run in Antwerpen. Zo’n twintig jaar geleden zou jouw mama nooit hebben kunnen vermoeden dat ze met veel doorzettingsvermogen de 5 km vlot zou uitlopen (een overwinning op zichtzelf, met dank aan jou). Lieve schat, bedankt dat je ook vandaag nog voor heel warme momenten zorgt,
Meter Maggy


Maggy 

Lieve Mathis*,
Net weer dit prachtige nummer gehoord, dat me zo aan je doet denken !
https://www.youtube.com/watch?v=50u55hkZkTE
Lieve knuffel tot in de sterrenhemel,
Meter Maggy


Meter Maggy 

Lieve kleine schat,
wat ben ik blij dat je zo’n inspiratiebron bent voor ons – gisteren, vandaag, morgen en voor altijd. Je leert ons leven met een grote L.
Dikke knuffel en draag je alle dagen mee,
Maggy


Ellemieke 

Lieve Ellen,
Ik heb net jullie plekje hier ontdekt. Het zet me even zonder woorden. Maar toch wil ik even zeggen dat ik enorm veel bewondering heb voor jullie. Ik voel zo ontzettend veel liefde en trots voor deze kanjer! In elk woord dat je hier schrijft! Een warme hartjesknuffel voor ieder van jullie! <8


Nathalie Verstrepen 

Lieve Ellen,

Wat vind ik het verschrikkelijk dat jullie je kleine Mathisje zo snel hebben moeten afgeven. Ik hoop dat jullie heel veel moed en troost kunnen putten uit deze prachtige website! Jullie verhaal heeft me enorm geraakt… Ik wens jullie een hele mooie, gelukkige toekomst! Finn en Mathis hebben een mama en papa uit de duizend!

Een hele dikke knuffel, Nathalie xxx


mimi 

Lieve Mathisje,

Zijn de feestelijke ballonnetjes voor Pasen nog tot bij jou kunnen vliegen ? De lieve mevrouw van de ballonnenwinkel doet altijd extra haar best de mooiste uit te kiezen speciaal voor jou lieve schat!
De vlinderballonnetjes waren nieuw vertelde zij , ook de sterrenballonnetjes blijven super mooi!
denk dat die wel extra hoog konden vliegen helemaal tot bij jouw sterretje *

Binnenkort is bopa jarig, dat ga je wel zien aan de extra veel ballonnen speciaal voor jou mijne grote schat!
Mimi is héél blij dat jij zo dicht in ons hartje leeft, ik zie je ontzettend graag,
hoeveel kusjes kan ik blazen tot bij jou ? Probeer ze allemaal maar te vangen , start xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Jade 

Lieve mama, papa en finn

Wat een mooi eerbetoon aan jullie kleine lieve jongen die helaas veel te vroeg is moeten gaan. Wanneer zoiets je overkomt staat de wereld volledig stil. Vorige week dinsdag overkwam ik het zelf, ik heb mijn kleine lieve charlottje na 33 weken moeten afgeven. Ook door de navelstreng 3 maal rond het nekje en een knoop in de navelstreng. Ook al weet je de reden de pijn en het verdriet is ondraagelijk. Gelukkig kon ik mij persoonlijk optrekken aan het feit dat charlottje zich er niet bewust is van geweest en nog steeds niet. Net als alle andere gestorven mensen slaapt ze als het ware en is ze zich van niets bewust. Maar desondanks blijft het verdriet en de pijn enorm. Mijn hart is gebroken en het zal lang duren voor alle stukjes terug gelijmd zijn maar mijn hele leven lang zal mijn hart getekend, gebarsten zijn. En achter die barst heb ik een warm plaatsje over gehouden voor charlottje. Net zoals jullie doen voor mathis met deze mooie site, ben ik ervan overtuigd dat mathis ook jullie hart veroverd heeft. Ook al kunnen we mathis en charlotte niet bij ons hebben toch zullen ze voor altijd verder leven in onze herinneringen.

Nog heel veel moed en sterkte in deze moeilijke dagen en weet dat jullie niet alleen zijn.
Veel liefs Jade mama van Charlottje


mieke van staeyen 

lieve jongens,

jullie hebben hier, aan de voordeur, jullie eigenste ereplaats
zo kan iedereen jullie dag zeggen, en ook weten jullie wie hier zo binnen en buiten loopt
af en toe brengen ze wat koude binnen door de openstaande voordeur,
maar jullie warmen het snel terug op,
xx


Jozefien 

Mathis,

Wat heb jij een mooi plekje gekregen! Een plekje die je verdient! Moge kerst ondanks de koude, toch een beetje warm aanvoelen voor jou en jouw lieve broertje, ouders, familie en vriendjes.

Liefs,

Een onbekende die toch vaak aan jullie denkt.


mimi 

Mathisje liefste schat, Het is hier echt wel heel stil in huis , bopa is gaan werken, ik kijk naar jouw mooie fotos aan de muur , je kleurrijke naam op de vensterbank samen naast die van je broertje Finn.
Dan dwalen mijn gedachten af naar enkele dagen geleden toen Finneke bij ons aan de tafel zat samen met bopa ,nonkel Dimi en mimi.
Samen deden we een spelletje namen noemen . MATHIS zei Finn
” Mathis is een sterretje aan de hemel, maar das ni erg, morgen komt hij terug ” ons hart breekt opnieuw, zijn woordjes laten mij niet meer los.
Zo lief een troostend woord voor ons van je grote broer.

Mathisje wat zou mimi ook jouw favorietjes graag klaarmaken , jouw lievelingssnoepjes in haar handtas stoppen. Op zoek gegaan naar jouw lievelingsdiertje in de speelgoedwinkel .. In gedachten zie ik voor mij wel wat favoriete speelgoedjes of lekkers voor jou , daar kan je broer dan maar extra goed mee varen .Finn en Mathisje 2 handen op één buik dat voel en zie je aan alles. Ons twee grootste schatten!

Ik blaas nog een lief kusje tot bij jou Mathisje en nog één en nog één ..
mimi xxxxx


kelly 

Beste ouders van Mathis*,
Ik heb met heel veel tranen jullie site gelezen. Ben via het Berrefonds hier opgekomen. Ben mijn zoontje na 34weken zwangerschap verloren maar zonder oorzaak. Maandag op controle geweest alles perfect in orde woensdag gestorven. :(. Vind het heel mooi dat jullie zo een mooie plek voor Mathis* hebben gemaakt.

Heel veel liefs kelly mama van Amy bijna 4jaar en *Cyan*


Nele 

Wat een ontzettend mooie collage hebben je mama, papa en grote broer voor je gemaakt! Je wordt nooit vergeten lieve Mathis*, jouw naam blijft bijzonder!


mimi 

Mathisje ,

ik zoek een woord
een heel nieuw woord
een woord dat niemand kent
ik zoek een woord
dat zeggen wil
dat jij de liefste bent

Mathisje ik blaas ontelbare kusjes tot bij jou , kun je ze allemaal opvangen lieve schat xx mimi en bopa xx


Ilse 

Hallo,

Ik heb vandaag een ballon met een kaartje aan gevonden 🙂

Hij is geland in Minderhout/Hoogstraten (provincie antwerpen)

Groetjes Ilse


Familie Kreuzer 

Hallo familie,

Wij willen even laten weten dat er een ballon bij ons huis is geland.
Volgens ons is dat ter ere van Mathis zijn eerste verjaardag.
Wij wonen in de buurt van Venray (Nederland), dus de ballon is volgens ons een heel eindje gereisd.
Heel veel sterkte!!! Jullie hebben een mooie site gemaakt!

Groetjes,
Familie Kreuzer.


tante rita en nonkel luc 

Ongelofelijk,de mooie lieve woorden die familie en vrienden neerschrijven op deze wonderbaarlijke site.
Mathisje, je eerste verjaardag is bijna voorbij, maar de kaarsjes blijven branden.
Je naam zal in alle vormen geschreven zijn, zodat ze voor altijd in ons geheugen zullen bijblijven.
Veel liefs, Tante Rita en Nonkel Luc


Nele 

Lieve Mathis*,

Vandaag vier jij je eerste verjaardag… Het had allemaal zo mooi kunnen zijn, je eerste kaarsje op de taart… Jammer genoeg is het allemaal anders gelopen…. We denken erg hard aan je… Je mama, papa en grote broer maken er voor jou wel een bijzondere dag van… Voor altijd in hun hartje en in het hart van vele andere lieve mensen… Lieve kleine man, waar je ook bent, maak er een fijne dag van samen met Janne*… Naar je mama en papa en grote broer sturen we veel knuffels.

Liefs, Nele, Stijn en de kindjes xxx


Tania 

Hallo ik zocht je website op bij het zien van reactie op Lien de vos haar fb ik ben er niet goed van ben namelijk zelf zwanger ondertussen bijna 35 weken mag er niet aan denken gewoon vreselijk ik wens jullie veel sterkte toe knuffel


Nele 

Lieve Mathis*,

Bijna is het augustus… Voor iedereen een vrolijke vakantiemaand… Voor ons een maand waarin Janne* haar vijfde kaarsje zou uitblazen en jij je eerste… Er zijn zo van die dagen dat ik naar boven kijk en al die sterretjes moet denken… Wat is het toch oneerlijk… Ik stuur jou en Janne* vele sterrenzoenen!

Warme groet,
Nele
http://www.janneopreis.be


mimi 

Mathisje* kleine schattebout 10 maandjes zou je nu al zijn …

Vanmorgend bij het wakker worden viel de regen met bakken uit de hemel,
niet alleen buiten maar ook binnen rolden traantjes tot jij zorgde voor mooie opklaringen met zonnestraaltjes en een prachtig regenboogje in de tuin boven jouw appelboompje !

bedankt Mathisje* voor zoveel warmte en mooie momenten die wij mogen meemaken dankzij jouw bestaan !

Ik blaas een kusje hoog tot bij jou lieve schat x
mimi en bopa


Jozefien 

Wim, Ellen, Finn en Mathisje,

Jullie kennen mij niet en ik ken jullie niet, maar via Ada-babbeltjes op facebook kwam ik door mijn nieuwsgierigheid op de facebook pagina van Cindy terecht en vervolgens op jou facebook pagina. Toen ik jouw omslagfoto zag, kon ik niet anders dan de wondere wereld van Mathisje te ontdekken. Ik heb héél de site van begin tot einde gelezen met héél véél tranen, maar ook met héél véél bewondering! Ik kan de pijn niet voelen die jullie treft, maar als ik denk dat mijn kleine man, die ongeveer even oud is als Mathisje er niet meer zou zijn, kan ik de pijn toch een beetje voelen.
Ik bewonder jullie voor jullie moed en jullie geloof in Mathisje! Zo fantastisch wat jullie allemaal voor hem doen en hoe jullie als gezin samen met Mathisje doorgaan! Finn en Mathis mogen trots zijn met zo’n ouders als jullie. Ik weet dat ik vanaf vandaag nog vaak aan jullie zal denken en regelmatig eens op bezoek zal komen in Mathisjes wondere wereld! Ik wens jullie heel veel moed, warmte, liefde toe om verder te doen zoals jullie bezig zijn en de herinneringen aan Mathisje voor altijd levend te houden.

Liefs,

Jozefien


mimi 

Mathisje * mee gekozen !

In de schoenwinkel na wat passen, de verkoopster even weg .. zag ik een klein boyke 7 maanden oud met zijn mama en oma. Ik lachte alsof hij mijn kleinkindje was, ik vertelde spontaan dat jij Mathisje* even flink zou zijn, ook mee zou kiezen tussen de stapels dozen .. na ons gesprekje kwam de verkoopster terug .. nog met een laatste doos .. de tranen liepen over mijn kaken .. wat miste ik je zo, toch even mijn laatste paar sandalen passen .. een waas van traantjes kijken in de grote spiegel zo goed het nog kon. Dit paar zouden ze worden , een goed gevoel overviel mij .. terug buiten voor ik de auto instapte heb ik nog even gezegd ” Mathisje lieve schat, we hebben samen goed gekozen , morgen even aan je grote broer vragen ” xx


Astrid 

Lieve Ellen en Wim,

De laatste maanden heb ik veel aan jullie gedacht..we kennen elkaar niet zo goed, maar op een of andere manier voelde ik me toch verbonden met jou Ellen, we waren tenslotte op dezelfde dag uitgerekend en hadden vorige zomer nog samen in De Pepermolen onze buikjes liggen vergelijken. Begin september had ik Dimi gecontacteerd voor zijn adres en vroeg nietsvermoedend hoe het met jou ging..kreeg een kort antwoord dat het heel moeilijk was en dacht dat de laatste loodjes moeilijk waren van je zwangerschap .. Al gauw kreeg ik bericht terug met wat er aan de hand was.. Een week geleden was het toen gebeurd, ik moest nog een kleine 4 weken doen… Wat heb ik gehuild, me inbeeldend hoe verschrikkelijk het voor jou moest zijn, zo hartverscheurend! We hadden verdorie samen in de klina moeten liggen!! Heb met heel veel tranen deze ongelooflijk prachtige website bekeken…heel hartverwarmend maar ook zo pijnlijk.. En zoals andere mensen het ook al zeiden, heel mooi hoe jullie hier als familie samen doorgaan…jullie kleine ventje leeft voort in veel mensen, hij wordt niet vergeten. Lieve Mathis, jouw wereld is echt wondermooi! Ellen en Wim, ik wens jullie alle moed en doorzettingsvermogen voor de toekomst, en nog heel veel mooie dagen om samen met Finn, Mathis op een prachtige manier dicht bij jullie te houden…

Heel veel liefs, Astrid en Vincent xxx


Shana Verlinden 

Ellen en Wim,

Ik heb de afgelopen maanden heel vaak aan jullie gedacht. Ik heb jullie ontvangen bij Anneke & Janneke toen jullie een aantal spulletjes kwamen halen om aan Mathis mee te geven. De liefde voor Mathis en de kracht die jullie als koppel uitstralen zullen me voor altijd bijblijven.
Super om te zien wat een fijne dingen jullie voor Mathis doen! Jullie jongens mogen fier zijn op hun mama en papa!

Shana